player playlist
or skip signup

Postări Populare

Meditatii




Inspiram cu pofta, mirosul tau ramas in camera. Doar el imi va mai incalzi sufletul. Privesc in geamul aburit si iti zaresc silueta: devine din ce in ce mai mica… o vad din ce in ce mai departe. Involuntar, rostesc in soapta “ si mi-ai promis ca vei fi mereu cu mine; ca mereu vom fi impreuna”.
Ma plimbam in pasi lenti prin camera parca cautandu-te pe tine. M-am pus in pat… peste toate pozele noastre, cu culori intense.Fantomele schimonosite de fumul tigarii, trec pe langa mine fara a-mi mai colora prezentul. Varful degetelor abia abia se mai ating de fotografii. Iau una cate una, iti privesc ochii si caut mereu in ei acea caldura de care mai am nevoie. Inchid ochii… o dorinta nebuna apare: sa te intorci, sa imi alinti urechea cu vocea ta plapanda. Sufletul meu striga ”INTOARCE-TE”, insa tu nu ma auzi. Esti prea departe.
Urmaresc a nu stiu cata oara aparitia lunei pline pe cerul intunecat… la fel fel de solitara ca si sufletul meu. Atunci, pe moment, mi-am amintit cum numaram fiecare pereche de aburi ai respiratiei mele. Cu varful degetelor, ii atingeai. Prin acei aburi aveam obisnuinta sa-mi exprim cele mai pure si puternice sentimente fata de tine. Tu insa nu prea iti exprimai sentimentele direct, insa… imi cantai serenade. Imi sopteai incet incet la urechiusa “asculta atent cuvintele”, iti asezai comod chitara, si incepeai sa canti cu atata bucurie. Apoi iti treceai lent buzele peste buzele mele. Peste ele a trecut respiratia ta… atat de calda. In acele momente ma faceai cea mai fericita. Doar atunci cand ma strangeai  la pieptul tau… doar atunci cand imi inveleai corpul cu caldura ta, simteam ca traiesc. Ma faceai cea mai fericita cand ma strangeai la pieptul tau barbatos si imi sopteai ca ma iubesti, cand imi spuneai increzut ca nu ma dai la nimeni.
De atunci, prea multe luni s-au scurs din calendar, iar astazi, aceste momente sunt doar niste amintiri suspendate in mintea mea. Cu usurinta mi-am gasit un creion… creionul tau cu care mi-am desenat trecutul si niciodata nu voi gasi o radiera cu care sa il sterg.