player playlist
or skip signup

Postări Populare

Bolnava de amintiri




De-ar fi sa dau timpul inapoi, la tine l-as opri. Inchid ochii obositi… plini de sare si prima persoana ce imi apare in gand esti tu. Am trait o scurta dar o nemaipomenita istorie de dragoste, cu mii si mii de amintiri bine intiparite in mintea… mea.
Era un sfarsit de vara cand te-am gasit in fata blocului cu un buchet cu 23 de trandafiri… atat de rosii ca si sangele meu ce transporta fiecare cuvant al tau spre inima… ce o face sa bata cand mai tare, cand mai incet… si tot asta in acelasi timp.
Ne plimbam pe alee… mi-ai luat mana in mana ta si mi-o tineai strans… strans. Mergeai atat de bucuros… radiai de fericire.
Langa felinarul  din stanga noastra ai observant o banculita de stejar.  Ne-am asezat. Tot ma tineai de mana. Am inchis ambii ochii si ne lasam purtati de vise; ne lasam incalziti de soare. In soapta mi-ai spus:  “Stii, ma bucur  ca te am…”,apoi a urmat un suras scurt. Ai deschis ochii apoi, si cu fruntea te-ai apropiat de fruntea mea. Mi-ai mai mirosit inca o data parul lung… matasos, apoi  ai mai repetat inca  o data “Ma bucur ca te am… Te iubesc”. Atunci in soapta ti-am raspuns acelasi lucru, doar ca am mai adaugat “Te voi iubi pana la sfarsitul zilelor mele”. Ai suras din nou. Te-ai piscat putin… sa te asiguri ca nu e un vis… ca e realitate.
Ma privesti atat de dulce  cu irisii multicolori a ochilor tai de copil enigmatic, si-mi soptesti “Iti mai aduci aminte cum ne-am cunoscut?”. Si in ochi mi s-a ilustrat acea scena… primele momente petrecute  in doi… Am suras si nimic mai mult. A urmat apoi minute  in sir de o liniste absurda… se auzea  doar inspirul si expirul nostru insotit de cateva perechi de aburi.
Varful degetelor tale abia  mai atingeau obrajii mei… ce erau mai tot timpul erau rumeori. Si iti placea sa ii atingi. Erau atat de moi.
Astazi, cand abia iti mai simt mirosul in camera, mai simt acea atingere a ta pe obrajii mei, arsi de suferinta. Mai vreau o dimineata in care sa ma trezesc cu zambetul pe buze, stiind ca ma iubesti.