player playlist
or skip signup

Postări Populare

Doi somnambuli



     Pana si astaziimi amintesc de cele mai insorite zile din viata noastra... cele mai frumoase momente petrecute  in doi. Si ambii, mereu aveam obisnuinta sa lasam lumea balta si sa ne traim iubirea la o intensitate maxima.
     Si, deseori aveam obisnuinta sa ne evidentiem in multime. Tinandu-ma strans de mana, priveai cerul senin... cu zambetul pe buzele tale moi. Asta va fi si rezultatul starii tale de euforie..
     Pe obrazul tau ghimpos, cadeau primii stropi de ploaie... o ploaie de vara... o ploaie de un iulie tarziu. Ma strangi la pieptul tau, apoi incet te apleci putin, si  apropiindu-ti incet buzele, imi darui un sarut.
     Ploua mai tare... mai tare... si mai tare. Toata lumea, incet isi deschid umbrelele, isi maresc pasii si, grabindu-se dispar.
     Noi insa, incet incet ne vom ridica, ne vom descalta si cu talpile goale, vom  merge  in pasi lini prin apa ploii... atat de calda Vom alerga ca doi cipoo si ne vom bucura ca sunem impreuna.
     Vom sta in ploaie. Fiecare strop atunci se va plimba pe trupul nostru. Ma vei privi direct in ochi si imi vei rosti "Ce bine ca te-am intalnit"
     Apoi, prin ploaia puternica vom alerga... vom  canta piese de dragostre... vom  striga unison, din toata puterea, plini de bucurie "Te iubesc". Oamenii, grabindu-se sa se ascunda de ploaie, ne vor privi atat  de straniu, considerandu-ne doi somnambuli. Noi suntem doar niste visatori ce ne traim fiecare moment al dragostei...in doi.

Ultima zi din NOI




     Si in camera cu peretii goi...gri, iti mai simt mirosul... Atunci, ca sa supravietuiesc, am sa te respir. Sa te respir... Sa te respir din plin ca sa ramai blocat in plamanii mei... sa fim cat mai mult timp impreuna. Am sa te respir din plin. Si am sa te respir... am sa te respir cu atata bucurie... cu ochiii plini de lacrimi.
     Am sa imi umplu pieptul cu mirosul tau... cu parfumul tau care atunci cand il miroseam, inchideam ochii si iti sopteam cat de mult te iubesc. Te inspir din plin si parca iarasi traiesc acele  momente plin de nebunie absoluta... Si parca iar prinde culoare sufletul meu, lipsit de viata.
     Si am sa te respir...aducandu-mi aminte cum stateam cuminte langa tine, intr-o camera mica, cu lumina vaga a lampii difuze. Si stau cuminte langa tine, lipita de pieptul tau ascultandu-ti  fiecare pereche de batai ale inimii. Si stau atat de fericita langa tine dar in acelasi timp oftand, stiind ca astazi e ultima zi din NOI. Si incerc sa zambesc, sa ma bucur de NOI... caci maine vei pleca si ma vei lasa singura in acest intuneric.
     Iti apropii incet buzele de mana mea, si le lasi sa alerge pe pielea mea, la fel ca si noi cum alergam pe aleea pustiita.
     Si te doresc... te doresc atat de mult... langa mine... ca in prima zi... te doresc atat de mult, sa petrecem aceasta ultima zi din NOI cu tine.
     Si, astazi e o noua zi... o alta etapa in viata mea... fara tine. Stau amortita si privesc tavanul in care obisnuiam mereu sa aprindem artificii. Astazi, acele artificii au doar o singura culoare...gri.