player playlist
or skip signup

Postări Populare

Moartea se apropie


     Si, macar o data  in viata, fiecare din noi ( eu, tu, el, ea... si toti ceilalti) asteapta ziua sa de nastere. Dar deja in dependenta de persoana. Cineva o asteapta luni intregi... cineva saptamani... cineva zile. In fine, toti o asteptam. Si deja incercam sa ne gandim la ocupatiile pe care le vom avea in aceasta zi. Unde  o vom serba. Pe cine vom invita. Cum ne vom imbraca- ca sa fim cei mai tari. Cum ne vom comporta. Ce vom zice. In fine- ca unica zi din an ( ziua noastra) sa fie cea mai deosebita zi.
     Uite ca vine si ziua mult asteptata. Te trezesti. Iti intinzi trupul ingrijit in dormitor. Deschizi un ochi... zambesti ( cu totul altfel) si, iti tragi plapuma peste cap vrand parca sa mai dormi. Mult mai dulce in ziua asta. Dar, totusi te ridici. Fara nici un efort. Iti iai telefonul in mana iar acolo... deja te asteapta zecile de mesaje de la persoanele dragi evident, cu urari de bine, sanatate, iubire... fiind ca fiecare din noi  are nevoie de astfel de lucruri ( ca de altfel nu am  mai fi noi oameni prin comportamentul nostru).
     Ti-ai facut o cafeluta... te-ai asezat pe canapeaua din living-room... privesti rasaritul soarelui si te lasi purtata de vise. pe telefonul mobil continua sa vina mesaje de felicitare. Privesti cu atata bucurie telefonul. Esti atat de fericita... atat de implinita... pentru ca astazi e ziua ta... ca ai prieteni in viata ta... ca nu au uitat de tine intr-o astfel de zi.
     Iti imbraci rochia ta preferata, iti iai niste incaltari si parasesti pe cateva ore apartamentul tau. Iesi afara. De asta data... in aceasta zi... soarele lumineaza mult mai mult... ofera mult mai multa caldura.
     Te intalnesti cu cei mai apropiati prieteni. In aceasta zi iti lesi  absolut toate problemele la o parte si zambesti mai mult. Prietenii iti canta Multi Ani Traiasca... incat  reusesc cu usurinta sa atraga atentia tuturor persoanelor aflate in acelasi restaurant  cu tine. Esti atat de fericita, incat... iti dau lacrimile. 
     De fapt ar trebui sa zambim in fiecare zi, cu aceeasi intensitate. Si nu doar o data in an... cand e aniversarea noastra. Dimpotriva,  ar trebui sa ne  intristam. Pentru ca la  buchetul vietii noastre s-a mai adaugat o floare. Suntem  cei mai fericiti... fara sa ne gandim... ca suntem cu un pas mai aproape de moarte.