player playlist
or skip signup

Postări Populare

Ultima noapte de iulie, intaia noapte de august


     De asta data, rasaritul soarelui ii prinse pe ambii impreuna. Ea dormea cuminte. Cu capul pe pieptul lui- scut pentru inima lui jucausa. Dormea atat de dulce... cu zambetul pe buze. Ca si cum ar asculta fiecare bataie a inimii lui... mica cat pumnul ei, dar care iubeste nemarginit. Abia deschise ochii si o zari pe ea. Ridica incet capul si o tot privi timp de cateva minute. Si era cel mai fericit in acele momente cand o putea privi fara sa se sfiasca, pentru ca de fiecare data se ineca in ochii ei. Ii privi chipul, si... puse capul pe perna. Gandurile il arunca intr-o alta lume. Isi aminti de seara aia minunata care i-a amprentat sufletul. Isi aduse aminte de ultima noapte de iulie cu atatea momente. Isi aduse aminte cum o tinea in bratele lui sub clar de luna, incercand sa o incalzeasca.
     
     Atunci se ghemui la pieptul lui si mai mult. Apoi isi intoarse privirea catre el, il privi direct in ochi si il saruta. Isi aduse aminte cum ii tot soptea ceva la ureche, iar el... o intrerupse... cu degetul  aratator al mainii drepte, ii intinse abia abia buzele carnoase... rosii, si in soapta ii zise "Eu te iubesc muuult mai muuult".
     Isi aduse aminte cum priveau apusul soarelui. Isi aduse aminte cum urmareau impreuna stelele. Isi trecea des degetele prin parul ei matasos. Isi aducea aminte de mirosul ei. Mirosea a liliac. A adolescenta. Atat de mult o adora. Atunci o stranse la pieptul lui. Ea se trezi. Se intinse, sarutandu-i buzele ( abia abia atingandu-le). El inchise ochii ( de obicei asa facea cand ea il saruta- se lasa rasfatat). El o stranse la pieptul lui ca inima ei sa invete ritmul inimii lui... sa bata unison.