player playlist
or skip signup

Postări Populare

Ea... pentru totdeauna


     1 an si 7 luni. Exact atat a trecut din ziua despartirii lor. O zi innorata... o zi cu ploi. 1 an si 7 luni... atat a trecut din ziua despartirii lor... insa el mai tine minte aroma ei. Chiar si peste atata timp. Nu si-ar ierta acest lucru niciodata, daca ar uita-o.
     Si, in fiecare seara este macinat de dor. Scoase din sertar pozele ei. Le puse acolo ca sa nu isi mai aduca aminte de ea. Dar cat de mult ar dori acest lucru, nu-l va putea face.
     
     In gand ii aparu iarasi chipul ei angelic. In timpane iarasi rasuna vocea ei de copil visator... de copil enigmatic. Isi aminti de prima lor zi si, cu  atata tristete... isi aminti de ultima lor zi. Isi aduse aminte de toate momentele petrecute impreuna... momentele fericite. Isi aminti de unul si acelasi moment in care soarta i-a unit... i-a despartit. Isi aminti de fiecare "te iubesc" al ei rostit in soapta la urechiusa. Isi aminti de unul si acelasi "te rog nu pleca" in acea dupa-amiaza.
     Ii privi sutele de poze, si fiecare poza il cuceri si mai mult cu farmecul ei. Adora sa ii priveasca ochii negri
ce-l facea sa zambeasca fara motiv. Ii privi buzele de un roz-palid...buzele-i carnoase...chipul ei de o frumusete rara. Un inger pentru el.
      Ii privi fiecare poza cateva minute si isi zise "Trebuie sa o uit!"... dar, totodata se contrazise "Cum sa o uit? Nu pot... nu pot... nu pot. O iubesc. Cum sa uit o asa frumusete?". Isi dadu seama ca a fost prins in capcana. Intelese ca nu o va putea scoate din inima. Intelese ca este si va fi in inima lui. Ea... pentru totdeauna.