player playlist
or skip signup

Postări Populare

Specia "Femeie"


     Iubeste si respecta femeia. Priveste-o nu numai pentru alinarea care ti-o ofera, ci si pentru forta si inspiratia si faptul ca ea reprezinta dublarea puterilor tale morale si intelectuale. Alunga-ti din minte orice idee de  superioritate; nu exista.
Citat de Giuseppe Mazzini

     Iubeste femeia. Pentru ca ea... anume ea este tot sensul vietii tale... existenta ta. Femeia este iubire, este veninul ce odata nimerind in venele tale, iti otraveste sangele-ti pur cu iubirea ei. Doar femeia iti poate atinge coardele sufletului tau. Si chiar de esti mai dur, oricum se va gasi acea femeie care te va innebuni.
     
     Femeia este unica persoana care, doar printr-o privire te face sa te indragostesti de ea. E de ajuns doar o singura privire.
     Femeia este balsamul sufletului tau, atunci cand ajungi  acasa obosit, fara puteri si, odata punandu-ti capul pe sanii ei, iti  revii. Ea este  alinarea ta. Este pictorul ce-ti picteaza viata in mii de culori intense: roz, galben, albastrul cerului senin, rosul apusului de soare. Si o iubesti pentru ca doar ea, e unica din miile de femei care are paleta de culori si pensula  potrivita pentru a-ti desena perfect prezentul si viitorul tau.
     Femeia... femeia este asemeni unui copil naiv care in momentul cand  tu esti suparat pe ea, iar ea... in loc sa plece pe usa care e deschisa, ramane langa tine... te tine de mana si iti sopteste, cu ochii inchisi "iarta-ma. eu te iubesc". Si cum sa nu o ierti? Doar o iubesti.
     Femeia este zambetul tau la sfarsitul cursei. Si e zambetul pe buzele tale daca ea intr-adevar e pictorul potrivit. Femeia este visul, succesul si totodata slabiciunea ta. Iubeste-o, pentru ca fara ea... totul ar fi altfel.