player playlist
or skip signup

Postări Populare

De-as fi barbat...


" Women are Meant to be Loved, Not Understood"
Oscar Wilde 
     De-as fi barbat... as iubi o femeie. Cu parul brunet . Ca al meu.O voi intalni intr-un local. Si, pur si simplu,  ma voi lasa vrajit de ochii ei caprui, de vocea-i plapanda. O voi privi intreaga seara. Si, intr-un final, ma voi indragosti de ea. 
     O voi privi toata seara, iar la sfarsit... ma voi apropia de ea, voi ingenunchea si ii voi saruta mana ce mai apoi imi va mangaia capul bantuit de ganduri... ganduri nebune ( despre NOI DOI), care pur si simplu ma vor face fericit.
     Ea imi va permite sa ii cuceresc din ce in ce mai mult spatiu din viata si sufletul ei , iar eu... o voi iubi. O voi iubi si mai mult. Si ea ma va iubi. O voi invata sa zboare pana la stele.
     O voi purta in sufletul meu mereu, ce imi va da noi forte sa trec peste barierile vietii. O voi purta in sufletul meu mereu... chiar si atunci cand vom fi certati. Iar zambetul si vocea ei pur si simplu ma va face sa las absolut tot, si ... sa fug. Sa fug... sa vin spre ea.
     O voi gasi ingandurata... trista... la geam. Voi regreta. absolut tot. Ma voi apropia de ea si, pur si simplu voi ingenunchea in fata ei. Buzele-mi uscate de dor, se vor atinge abia-abia de pielea-i catifelata... de genunchii pe care imi va legana copiii. Ii voi alinta genunchii cu saruturi moi si in linistea mormantala,  imi voi cere iertare in soapta. Se vor auzi doar respiratia mea... a ei... si, inimile noastre ce vor bate unison.
     O voi iubi pentru toate actiunile ei: dimineata trezindu-se, mergand in picioarele goale pana la bucatarie; cand somnoroasa fiind ma vor alinta cu saruturi. O voi iubi atunci cand isi va aranja suvita ce coboara agale. O voi iubi atunci cand, ca un copil mic isi va pune capul pe pieptul meu si va adormi.
     O voi iubi... pentru ca imi coloreaza viata. O voi iubi iubi pentru ca ea e sufletul meu pereche. O voi  iubi pentru ca EA e sensul vietii mele O voi iubi pentru ca imi este dat. Maktub.