player playlist
or skip signup

Postări Populare

Nu exista tratament, mi-a spus


     E un final de toamna... final de noiembrie. Cu muuulta iubire. Cu muuult romantism. Cu muuult soare. E un final de toamna... un final  de noiembrie... ce se va intipari in mintea mea mult timp. Si chiar si peste ani, voi simti acel sfarsit de noiembrie...acea caldura... iubirea si romantismul din el, ce deseori iti suceste mintile.
     
     E un final... final de toamna... final de noiembrie. Cu muuulta iubire. Cu muuult romantism. E un final de noiembrie... in care sunt  fericita... cu adevarat... alaturi de TINE.
     Vei fi un tanar frumos, care imi va da noi forte ori de cate ori  voi cadea la pamant. Doar tu vei da nastere fluturasilor in stomacul meu... pur si simplu voi fi innebunita de fericire. Eu  insa... voi adora momentul cand ma voi ridica in varful degetelor pentru a-ti privi ochii de un caprui intens. Inima va bate cand mai tare...cand mai incet. Concomitent.
     
     Deseori imi voi lasa cuminte capulpe pieptul tau si, cu ochii inchisi... cu zambetul pe buze, iti voi asculta inima jucausa care imi va jura iubire pana la ultima bataie.
     Ma voi lasa iubita... in bratele tale, si-mi voi trai cu lacrimi in ochi prezentul... momentele de
extaz...simtind caldura inimii tale.
     Deseori , imi veiaduce trandafirila usa. Voi adora momentele cand te vei apleca in fata mea daruindu-mi florile, de culoarea sangelui tau, plin cu otrava,eu insa... ma voi incolaci in jurul gatului tau, apoi imi voi aseza cuminte pe umarul tau stang una cate una lacrimile nascute din iubirea noastra.
     Primele raze de soare, in zilele de week-end ne vor prinde impreuna. Din nou impreuna. Noi doi. In fotoliul din living-room. Eu in bratele tale. Va domni linistea. Doar fiecare bataie de inima se va auzi. Va bate zgomotos.
     Voi ridica privirea si iti voi privi ochii care vor exprima mult mai multe sentimente decat orice cuvant tremurand pe buzele-ti roze. Te voi strange stransss...stransss la pieptul meu si voi rosti doar doua perechi de cuvinte:
      - Te iubesc mult mult.
      Si voi inchide ochii... stransss. Tu-mi vei raspunde: 
      - Te iubesc. Esti viata mea. Sunt atat de fericit.Ambii suntem bolnavi de iubire, dar nu exista tratament.