player playlist
or skip signup

Postări Populare

Finish line could be a new start


     Viata... viata este un dar de la Dumnezeu. Iar daca traim...suntem norocosi.. Este darul de care nu stim cat timp ne vom bucura, insa... cu siguranta... ii vom cunoaste adevaratul pret.
     Viata este o tabla de sah... un joc... cu glorii... cu deceptii. Si vom trai absolut toate momentele ( roze... gri) pentru ca fara de ele nu am putea trai.
    Vei participa si tu la acest joc, chiar de nu vei sti. Vei invata pasii, regulile si... vei juca. Cu atata entuziasm. Iti va fi complicat fiind un nou jucator. Cu fiecare pas facut, vei intalni dificultati. Si deseori te vei da batut... fara sa incerci sa lupti.
      Vei fi descurajat de lumea din jur. Mereu ti se va spune ca e imposibil sa iti realizezi visele... sa fii ( devii) un om de succes... sa fii fericit... implinit. La inceputde joc... si logic ca vei gresi, pentru ca esti un om... si e firesc. Insa persoanele din jurul tau (persoanele aproape sufletului tau)te vor descuraja. Mereu iti  vor aduce aminte de esecurile tale.
      De fapt... esecurile sunt BUNE, pentru ca doar ele te invata sa traiesti, sa lupti... te ajuta sa urci mai sus... mai sus... si mai sus. Niciodata nu e tarziu sa visezi. Sterge expresia "NU" din limbajul tau de vorbire. Suntem EGALI in fata viselor. Avem aceleasi forte pentru a le realiza. Doar sa iti doresti acest lucru. Totul depinde de intensitatea viselor tale.
     Gandeste-te!!! ESti singurul responsabil de viata TA! Esti invingator!
Ce vei face acum?