player playlist
or skip signup

Postări Populare

Pentru ca nu toti oamenii sunt de neinlocuit



     Fiecare din noi, la un anumit moment din viata sa lunga, scurta, monotona sau colora... Fiecare din noi la un moment dat... din viata sa indiferent  cat de lunga ar fi... cu multe sau putine momente mai colore... va avea loc o schimbare.... majora ( pentru unii). Va avea loc o scimbare in viata sa ce ii va pune toate lucrurile pe dos...sau invers. Fiecare din noi, la un  moment dat in viata... mai devreme sau mai tarziu, isi va intalni marea dragoste... O dragoste nebuna ce va face ca sangele-i pur sa se otraveasca, care mai apoi va alerga prin tunelul fara de sfarsit. Veninul insa va ajunge si la inima, care in prezenta persoanei iubite... se va opri pentru cateva clipe pentru a-si lua o gura de aer... apoi...sa bata atat de tare, incat.....
     Fiecare din noi... intalnind marea dragoste...va fi atat de fericit, incat... va fi capabil sa miste pana si muntii din loc. Vom fi si mai fericiti cand... persoana de care suntem "indragostiti"... vrajiti...innebuniti, daca ea... careia i-am da pana si viata ne va raspunde cu aceeasi moneda.
     Vom petrece seri la rand, plambandu-ne in parc sub cerul instelat...tinandu-ne de mana, dansand de ce nu ( pe aleea pustiita) ... privind  luna plina. Vom trai multe momente cu o intensitate maxima... ce ne vor lasa o amprenta in sufletul fericit ca un copilas mic... ce pana acu era pictat  in culori sumbre... doar sumbre. Astazi va fi  cu totul altfel.
   
      Vom trai o perioada de timp impreuna. Unii vor trai o lunga poveste de dragoste ( va dura chiar si ani), altii insa vor trai o relatie mai scurta ( de doar cateva luni). Insa traind o poveste de amor chiar si de cateva luni, putem trai atatea momente frumoase...
     Unele relatii se vor termina cu o cerere in casatorie ( petale de trandafiri,lacrimi de fericire, saruturi, imbratisari...urmand si un "DA" ferm). Va urma si o petrecere frumoasa in care viitorii soti, isi vor jura in fata altarului  iubire si sustinere reciproca. Va fi un happy end. Altii doar vor ramane cu visele de a trai astfel de momente fericite. Creierul lor se va dovedi a fi un traseu aglomerat de momentele fericite- amintiri. Si toate astea pentru ca relatia lor- una dintre cele mai frumaose ( dupa spusele multora), s-a sfarsit tragic. S-a incheiat cu o despartire, ce ii va marca viata ( de obicei doar unuia din parteneri). Va trece iarasi o perioada de timp in care una din persoane se va obisnui cat de cat cu noul mod de viata, pe cand cealalta persoana va cunoaste tenebrul abis posibil... cel mai tragic fiind ca a cunoscut tot asta la o varsta prea frageda ( unii neatingand varsta majoratului). Pentru ca  fiind mai tineri, vor iubi mai sincer. Deci, va trece o buna perioada de timp, in care persoana lovita de peretii  abisului, nemaiputand sa suporte toata aceasta durere, va face ea primul pas in speranta ca lucrurile vor reveni la normal.
     Va face ea primul pas. Ii va fi frica la inceput, si... nestiind ce sa faca cel mai bine, se va ascunde de ochii lumii, incercand sa uite persoana ce i-a dat aripi sa zboare pana la stele, insa... in zadar. Asa ca, se va incarca cu rabdare, cu mult curaj si ii va scri. Ii va scri avand zambet pe buze, lacrimi in ochi, speranta in suflet, durere in inima si totodata frica de un raspuns negativ din partea persoanei respective. Dar cum se zice in popor "de ce te temi, de aia nu scapi". Exact  asta se va intampla; persoana care ne este mai scumpa ca viata, ne va  arunca in vant un "NU" ferm, ba mai adaugand si cateva perechi de cuvinte fara de valoare, insa vor ajunge pana in adancul sufletului. Vor fi la fel de ascutite... si vor provoca o durere de neinchipuit ca a  lamelor de cutit... la fel de ascutite. Ne va spune: "Uita-ma odata si odata. Nu mai am nevoie de tine. Cauta-ti o alta persoana. Schimba pagina. Scrie o alta istorie-fara mine". Iti va raspunde  pe un ton atat de rece. Nu vor sti ca doar o data in viata intalnim pictorul care va avea paleta de culori potrivita, paleta de culori magica...pictorul ce ne va picta intr-un mod deosebit viata. Nu vor sti ca in calea noastra intalnim oameni care pur si simplu sunt de neinlocuit.