player playlist
or skip signup

Postări Populare

Nu putem alege pe cine iubim, dar putem alege langa cine ramanem


     Când iubești cu toată inima, cu tot sufletul. Când iubești cu toată esența ta. Asta te face cu adevărat mai frumos.
     Te-ai îndrăgostit într-un mod misterios de o pereche de ochi, de o pereche de buze... de un suflet care are să devină mai târziu totul pentru tine. Va fi remediul ce te va ține în viață, ce-ți va dubla bătăile inimii. Fără să conștientizezi. Iar și cele mai scurte momente pline de iubire vor fi desăvârșite: o îmbrățișare caldă în mijlocul unei dimineți reci, un buchet de trandafiri roșii , însoțiți de o privire scurtă dar și de un sărut dulce cu gust de iubire oferit la sfârșitul unei cini romantice. Iar fiecare apus de soare, în care te lăsai deseori pierdută în brațele lui, te va convinge să rămâi alături de el o viață.
   
      Vei adora  să îl iubești... demonstrându-ți iubirea în mii de feluri. Vei adora să îți trăiești  astfel nebunia alături de el, să îți  imaginezi viitorul vostru... într-o seară de week-end, lăsându-ți  fruntea bântuită de gânduri pe pieptul lui. Iar el, te va  cuprinde. În timpanele tale vor răsuna serenadele cântate  de inima lui zurlie.
     Și realizezi că locul tău este în brațele lui. Sufletul tău se simte ocrotit, iubit. Din prima seară, vei dori să îți petreci restul serilor alături de el. Te va înțelege dintr-un sărut  și te va iubi nebunește  prin inspiruri și expiruri lungi. Te va iubi prin fiecare bătaie de inimă... prin fiecare gol dintre bătăile acesteia.
     Vei alege să rămâi, să lupți și să iubești.Să iubești cu toată ființa ta sufletul de langă tine. Vei alege să rămâi alături de el o viață pentru a-ți demonstra iubirea chiar de te-ai îndrăgostit într-un moment de inadvertență.