player playlist
or skip signup

Postări Populare

Unii barbati iubesc mult, altii iubesc multe


     Orice bărbat este mai puternic doar atunci când are alături femeia iubită. Fie el acel care va prefera să își dezgolească trupul sau sufletul în fața unei femei, care va prefera să încălzească trupuri reci sau calde, dar nu și suflete. 
     Unii vor avea femei brunete sau roșcate, modeste sau mai îndrăznețe, la prezența cărora vor închide ochii, iar în suflet- pustiu; nu vor simți pic de iubire. Și vor fi femei puține  la număr dar pe care le vor purta în suflet cu grijă.
     Unii bărbați ”își vor găsi fericirea” în brațele unei femei de-o noapte care se vor dovedi a fi o simplă iluzie a împlinirii sufletești. Femei care se vor juca cu imaginația multor bărbați dar nu și cu sufletul. Nici cu inima. Și din zecile de femei pe care le-a avut de-a lungul timpului, va fi cea dintâi pe care o va purta mereu în gândurile sale ca pe o ființă divină.
     Vor fi bărbați care vor iubi mințind, privind direct în ochi, irosind astfel  ani pe plăceri de moment și bărbați care vor alege să iubească adevărat. Necondiționat. O viață întragă.
     Deși vor avea multe femei care îi vor cunoaște dincolo de ușile dormitorului, unii nu vor înceta să o caute în fiecare privire în ochii străini, cu fiecare sărut lăsat pe pielea rece.