player playlist
or skip signup

Postări Populare

Putini sunt cei care ne pot face sa uitam de oboseala, suparare sau griji. Acestia sunt oamenii care doar tinandu-ne in brate, reusesc sa ne goleasca sufletul de probleme umplundu-l in schimb cu iubirea lor



     Mulți pășesc pragul sufletului pe pacursul întregii vieți, însă doar unul va reuși să rămână în el; pe care îl vei iubi sincer. Necondiționat. Mulți vor reuși să pășească pragul sufletului, și doar unul va reuși să intre în el, să ajungă până și la cele mai întunecate unghere în care până mai ieri era teribil de frig și vor aduce lumină în el, încălzindu-l cu toată iubirea pe care ne-o poartă ani de-a rândul.


    
     Va fi omul perfect căruia îi vei pune în palme sufletul plin de griji, știind că se va afla în siguranță.  Va fi omul care te va prinde de mână atunci când te vei afla la marginea prăpastiei și îți va colora zilele, evadând astfel din rutina zilnică. Și, vei fi sigură că el e acel om alături de care până și clipele pline de tăcere vor deveni desăvârșite.

     Vei înțelege că pentru a fi cu adevărat fericită nu e neapărat sa ai bijuterii prețioase sau telefon de ultimă generație, ci doar gândul că după o zi grea, cineva te așteaptă cu nerăbdare acasă, iar alături de el orice seară e perfectă.
     Vei înțelege că ți-ai găsit sufletul pereche atunci când el reușește cu ușurință să-ți aducă liniștea în suflet. Că are nevoie de tine așa cum ești zi de zi. Pentru că doar tu  reușești cu adevărat să-l înțelegi și să-i dăruiești dragostea nemărginită clipă de clipă, chiar și în cele mai dificile perioade din viața lui.