player playlist
or skip signup

Postări Populare

9 semne care iti dau de inteles ca ti-ai gasit omul sufletului tau


     Iubirea e atunci când te simți acasă alături de el, oriunde te-ai afla. În sufletul tău va fi pace și căldură, iar tu vei radia de bucurie. Toate grijile vor trece pe planul doi doar în momentul când te va ține de mână, iar brațele lui va fi acel loc unde vei dori să te afli tot restul vieții tale. Doar acolo te vei simți în siguranță.
     Nu va fi nevoie să îmbraci masca pentru a părea o altă persoană atunci când îți va fi alături, indiferent de starea ta de suflet. În ochii lui mereu vei rămâne atrăgătoare chiar și atunci când zâmbetul de pe buze va dispărea. Va continua să te iubească pentru faptul cum ești ca persoană.
     Atunci când tu ești fericită și el este fericit și invers. Este unicul bărbat pe care l-ai întâlnit vreodată, care îți va purta de grijă într-un mod deosebit și îți va dori tot binele din lume. Pentru că atunci când tu ești cu adevărat fericită, el este împlinit.
     La finele unei zile arhi-încărcată, tot ce îți dorești este să îți petreci timpul liber alături de el. Indiferent de cât de epuizată ești, știi că doar el va reuși să îți dea noi forțe pentru a merge înainte.

El te va asculta cu mare atenție, chiar dacă are un alt punct de vedere, te va încuraja ori de câte ori va fi nevoie. Iar dragostea pe care i-o porți va fi una și mai puternică.
     Unele din activitățile realizate împreună, te vor face să te simți importantă. Micile activități cum ar fi privirea unor emisiuni împreună sau chiar atunci când plecați împreună la serviciu, ore, îți va face dimineața mai frumoasă, iar pe parcursul întregii zile, vei reacționa cu totul diferit la factorii de stres.
     Dorești să împarți orice gând, orice bucurie cu el. Nu o singură dată ți-ai imaginat viitorul vostru, iar tot ce este legat de el, face parte deja din viața ta. Și doar gândul că alături de el îți vei petrece tot restul vieții, nu te va înspăimânta deloc.

Atunci când ți se va întampla ceva frumos, nu vei ezita și vei dori să împarți cu el orice bucurie. Pentru că ai încredere totală în el și este o parte din tine.
     Din viața voastră nu lipsește romantismul. Poate că nu vei primi buchețele de flori zi de zi, însă unele acțiuni care îți par simple, îți vor spune mult mai mult decât fiecare floare primită. Orice răsărit sau apus te va face și mai fericită că el este prezent în viața ta.

     El își va putea deschide sufletul fără a-i fi frică, dezvăluindu-ți greutățile pe care le întâmpină, gândurile sale. El va fi sigur că tu îl vei înțelege și îl vei susține atunci când îți va cere acest lucru. El are încredere în tine, nu îi este frică să îți spună despre slăbiciunile lui pentru că știe că îl iubești pentru ceea ce este.
     Iubirea ta este nemărginită și ești conștientă că orice ceartă sau dispută poate să punp punct relației tale. Să poți ajunge la un compormis este răspunsul atunci când părerile sunt diferite.
     El nu doar te ascultă, ci te și înțelege din câteva cuvinte. El va fi împlinit când te va vedea cât de fericită ești atunci când vei zâmbi, și va fi umărul pe care îți vei putea sprijini capul atunci când va observa cât de tristă ești chiar de vei încerca să ascunzi asta.
     Chiar de ești neatentă, vorbești foarte mult sau nu vei înțelege careva acțiuni, el te va iubi cu tot sufletul pentru calitățile tale pozitive. Pentru că ele te fac să fii și mai frumoasă în ochii lui.

     El îți cunoaște fiecare mișcare, fiecare gând al tău; pentru asta te iubește. Îi aparții în totalitate, ești o parte din viața lui, e o parte din viața ta. Tu ești fericită, știind că l-ai găsit, că te-a găsit.