player playlist
or skip signup

Postări Populare

O simpla imbratisare la momentul potrivit, poate spune mult mai mult decat orice cuvant de dragoste


     Înțelegi că îți găsești liniștea de altădată prin orice îmbrățișare caldă pe care o primești de la ea- cea care-ți cunoaște sufletul dincolo de orice privire, dincolo de fiecare ”te iubesc” pe care adori să îl tot rostești la nesfârșit. Dincolo de orice inspir adânc, îți cunoaște punctele forte dar și fiecare slăbiciune a ta, una dintre care fiind chiar ea. Gândindu-te doar la faptul că ea nu ar mai exista, ți se zguduie întreaga lume interioară.
     Va fi de ajuns de doar o singură privire în ochii ei, de o singură strângere de mână, de o singură îmbrățișare ca să înțelegi cu adevărat, câtă iubire ascunde de fapt în suflet, câtă senzualitate se ascunde în fiecare atingere, reușind astfel să îți demonstreze că anume TU ești centrul universului său, nemairostind nici un cuvânt.
     Vei prefera să îi acoperi umerii mici cu palmele-ți gingașe. Vei adora să primești fiecare atingere care îi va da sufletului aripi. Și doar pășind alături, nu vei regreta nici o clipă că totul a avut o astfel de întorsătură; că s-a oprit anume la ușa ta și a intrat în viața ta, iar tu ai primit-o cu tot cu defectele  pe care le are. 
     Doar fiind prezent în viața ta, vei fi sigură că orice obstacol va fi mai ușor de depășit. Doar fiindu-ți alături; fiind împreună.
     Fiecare zi va avea un cu totul alt sfârșit, știind că acel suflet fără de griji te așteaptă acasă, în camera voastră a căror pereți știu ce e acea dragoste adevărată.

     O simplă îmbrățișare la momentul potrivit, poate spune mult mai mult decât orice cuvânt de dragoste!!!