player playlist
or skip signup

Postări Populare

Omul are nevoie de alt om pentru a fi implinit



     Omul are nevoie de un alt om pentru a fi cu adevărat împlinit. Omul are nevoie de un alt om pentru a împărți iubirea la doi, pentru a savura aroma cafelei privind același răsărit de soare și pentru a întâlni același apus ce va da și mai multă magie momentelor petrecute în doi.
     
     Omul are nevoie de un alt om pentru a zâmbi fără motive întemeiate. Iar fiecare inspir și expir să încălzească sufletul celuilalt în nopțile reci.
     Omului îi trebuie un alt om alături ca să poată trăi nebunia unei iubiri puternice; alături de care să învețe să spună ” te iubesc atât de mult” și să învețe să spună ” te rog, iartă-mă” ori de câte ori a greșit, înțelegând că după plecarea acestuia, viața nu va mai fi la fel. Niciodată!!!
   
     În suflet va domina liniștea, vei admira peisajul de toamnă de după fereastră, iar alături... alături va fi acel care a reușit să-ți facă sufletul să trăiască mii de explozii, acel care îți cunoaște fiecare vis al tău. Alături de el nu-ți vei mai dori bijuterii prețioase. Nu, nu ele te vor face cu adevărat un om fericit! Vei fi un om împlinit, în momentul în care vei închide ochii pentru câteva clipe, în gând va fi prezent omul sufletului tău, iar pe buze va răsări un zâmbet sincer știind că ai lângă cine adormi, că are cine să-ți vegheze somnul, și atunci când vei deschide ochii, în fiecare dimineață îl vei găsi pe acel care te iubește sincer, punându-ți inima pe tavă! E acel care are ochii calzi, ori de câte ori te privește. E acel om care te iubește fără clișee, fără prejudecăți!!!



Fotografie de: Aurel Septichin