player playlist
or skip signup

9 spoturi publicitare care pot înlocui un film de dragoste


     Trăim astfel de momente în care visând, ochii ne sunt acoperiți cu lacrimi. Trăim momente unice în care ne simțim inima vibrând de bucurie!
      Mai jos te invit să vizionezi 10 posturi publicitare care te vor împlini sufletește și te vor face să iubești și mai mult decât ai făcut-o până acum!


Povestea cuplului Sarah și Joan
Extra Gum


     Cine ar fi crezut  că e posibil să trăiești atâtea momente ce îți vor zgudui abia sufletul în timpul unui scurt spot publicitar? Un scurtmetraj cu un final fericit! 

Trenul de noapte
Chanel N ° 5


     Doriți să vedeți continuarea spotului ” Amelie”? A fost regizat de Jean-Pierre Jeunet, rolul principal fiind jucat de Audrey Tautou. Și totuși, există un străin misterios.


Mereu cu tine
Leibniz


     Acest scurt metraj ne va face să înțelegem, că pentru iubire, uneori trebuie să luptăm. Deși ea mereu e învingătoarea. 

Broasca
Twistos


     Un filmuleț destul de haios! 

 
Robert Pattinson și Dior Homme 
Christian Dior 


     Acest filmuleț alb-negru poate fi ușor montat, organizând o expoziție de fotografii.

Film
Chanel N ° 5


     Scurtmetrajul cu simpla sa denumire ” Le Film” regizat de Baz Luhrman, nu este unul din cele mai scumpe doar ( creatorii investind 44 de milioane $), dar este și o istorie de dragoste care îți va atinge coardele sufletului. Rolul principal a fost jucat de frumoasa Nicole Kidman.

Sărutul
Vodafone


      Creatorii acestui video au reșit să descrie o viață întreagă prin săruturi. În decursul a 1,5 minute, ne putem pune dorința ca să trăim exact o așa poveste de dragoste.


Spirite înrudite
Lynx


     Acest spot publicitare este destinat persoanelor ce sunt siguri, că sufletul pereche există și într-un final se vor întâlni.

Tu
Schwarzkopf


     Visul oricărei femei redat în imagini video. Iar cel mai emoționant e finalul scurtmetrajului.