player playlist
or skip signup

Postări Populare

Tu ma construiesti cel mai frumos


     Mi-ai spart sufletul în zeci de cioburi, și tot tu mi l-ai reconstruit. Am trăit pentru prima dată alături de tine stări de care nici nu știam. Ai dat naștere fluturilor în stomacul meu și mi-ai desenat ferecire în ochii, care te vor vedea doar pe tine. O viață întreagă. Mi-ai lăsat pe buze cel mai dulce sărut și m-ai făcut să te doresc cu tot sufletul.
      Am închis ochii unison. Am zâmbit. Era cel mai sincer zâmbet. Te simțeam acolo în piept. Iar focul iubirii ardea tot mai tare. Am mers pe străzi pustii. Și nu îmi era frică, fiind că te purtam în suflet și te țineam de mână ca la primul nostru rendez-vous. Am cântat unison, am strigat, zâmbit și plâns împreună. Am adormit pe pieptul tău numărându-ți și ascultându-ți fiecare bătaie a inimii. Mi-ai luminat și încălzit sufletul rătăcit. M-am regăsit în privirea ta. M-ai dus în cele mai frumoase locuri și m-ai făcut să mă simt din nou copil. M-ai făcut să plâng. De fericire. Am închis ochii și ținându-ți mâna, știu că tu ești stăpânul sufletului meu.
      Ne-am dezgolit sufletele și ne-am iubit. Sincer. Ne-am lăsat sufletul în palmele celuilalt, știind că acolo va fi în siguranță. M-ai luat în brațe. Te-am îmbrățișat și ți-am dăruit toată căldura mea. M-ai sărutat. Te-am sărutat.
     M-ai făcut să uit de orice supărare și să te iubesc ca în prima zi. Am visat. La viitor. Viitorul nostru. Împreună. Am scris o poveste de dragoste. Frumoasă. A noastră. Cu lacrimi în ochi, ți-am mulțumit că ai apărut în viața mea și mi-ai schimbat direcția. Mă ciupeai. Am mâncat pofticioși o singură pizza. Radiam de fericire. Mă oglindeam în irișii tăi. Tu în ai mei.
    Astăzi, când ești în stânga mea, vreau să te privesc încă o dată. Nu mă pot sătura să te iubesc. Să nu uiți, niciodată, că doar tu mă completezi cel mai frumos.