player playlist
or skip signup

Postări Populare

13 calitati feminine care atrag barbatii ca un magnet


     Care de fapt este recursul femeilor? Și de ce doar o singură parte din femei au parte de atenția unui bărbat fie el sufletul pereche sau un simplu necunoscut?

   Te invit mai jos să descoperim lista calităților femeilor atractive care întorc privirile sexului puternic.

Încrederea în sine


Cine simte propriul său recurs, acela și devine atractiv
Wolfgang von Goethe Johann

Femeia , ferm încrezută în frumusețea sa, va fi capabilă să-i convingă pe toți în cele din urmă
Sophia Loren


     Cu o femeie încrezută în frumusețea sa, ceilalți cădea de acord. Chiar fiind ea mai puțin atrăgătoare, dar care se va accepta așa cum este, va fi mai frumoasă în ochii celorlalți decât frumoasele tinere care nu își accepă chipul din anumite motive. O femeie încrezătoare niciodată nu își va enumera defectele și nu se va critica în public. Ea întotdeauna va încerca să emane o atmosferă de încredere și sexualitate, care mereu va trezi interes oricărui bărbat.
         
Feminitate și sensibilitate


A fi frumoasă este ușor. Este dificil să arătăm așa
Frank a O` Hara

     Sexul puternic adoră femeile alături de care se va simți dominant și de a fi un bărbat adevărat. Astfel, ei vor alege femei alături de care se vor simți încrezuți și vor adora de fapt să scoată tot ce este mai bun din sine, iubirea și grija față de ea.

Bunătatea


Frumusețea- promisiunea fericirii
Nietzsche F

     Compasiunea, abilitatea de a manifesta grija, admirarea și iertarea sunt principalele calități care diferențiază o adevărată femeie de fetele cu chip de păpuși frumoase. Femeia, privind lumea altfel, și anume cu sufletul, va putea iubi dar și atrage alți oameni. Bărbați, fiind în căutarea unui suflet care să îi rămână alături chiar și în cele mai grele clipe, vor alege o femeie care îi va dărui căldura emoțională.

Independența



Sex appeal-ul este alcătuit din 50 % din calitățile pe care le deține o persoană, iar celelalte 50 % din calitățile pe care le văd alții la o persoană
Sophia Loren

Dacă o femeie nu este frumoasă - este pur și simplu o prostie.
Coco Chanel

     Femeile încezute în sine, trezesc un interes deosebit față de persoanele pasive care nu pot sau nu își doresc să devină independente. O femeie încrezută și atrăgătoare întotdeauna va ști ce își dorește cu adevărat și va continua mereu să lucreze asupra propriului succes! Ea este stăpânul prezentului și viitorului său.

Crearea căminului familial


Împărăția femeilor- împărăția sensibilității, delicateții și toleranței
Jean-Jacques Rousseau

      O calitate peste care nu se trece cu vederea este crearea atmosferei familiale în care domnește pacea și liniștea, precum căldura și confortul. Pentru un bărbat, această femeie va fi însăși întruchiparea păcii și fericirii în familie.

Fericirea


O femeie cu adevărat fericită este capabilă să sucească mințile oricărui bărbat, și desigur fiecărei a doua femeie
John Irving

     Bărbații fug de acele femei, care mereu se plâng pe viața care o duc și pe neajunsurie pe care  și le-a creat singură. Respectiv ele vor fi ignorate, chiar dacă for avea un chip pe care îl vei vedea la puține din femei. A fi cu adevărat fericită și de a accepta lumea înconjurătoare este anume acea calitate pe care trebuie să le posede fiecare femeie!

Interesul


Femeie poate avea doar o singură șansă de a fi frumoasă, dar pentru a fi atractivă există o sută de mii de posibilități
Montesquieu

     Interesul pe care îl manifestă o femeie  îi poate cuceri tot teritoriul sufletului unui bărbat. Simpatia naturală și sinceră poate atrage orice persoană. Ei nu îi este frică de propriile dorințe și nu se sfiază să spună bărbatului de alături exact ce își dorește. Oriunde s-ar afla.

Abilitatea de a comunica liber


     Bărbații adoră compania sexului frumos care este dispus să comunice liber, să fie deschis, de a crea discuții interesante pentru ambele părți. Femeia atrăgătoare va avea grijă mereu să fie inteligentă într-o discuție și va alege cu grijă subiectele pe care le va aborda.

Zâmbetul


Atractive ne fac starea de bine interioară
Yefim Spiegel
     O femeie zâmbitoare va atrage nu doar privirea și admirația multor bărbați dar și buna dispoziție, dar și soarele în sufletul său. Un zâmbet nu înseamnă doar bucurie dar și un semn de energie și vitalitate.

Naturalețea și sinceritatea


Atractivitatea unei femei este puternică atunci când este naturală și spontană
Marilyn Monroe

     Atractive natural, femeile pot fi deschise și libere de complexe. Ele preferă să fie atractive natural decât să pară. Pentru că e o calitate rar întâlnită pentru care vei fi acceptată și invitată în viitorul unui bărbat. Pentru că a avut nevoie anume de tine. Sinceră față de tine. Sinceră față de el.