player playlist
or skip signup

Postări Populare

10 fraze pe care oamenii inteligenti si le repeta zilnic


     La baza oricărei victorii, se află acțiunile. Orice acțiune este produsul gândirii. Prin urmare,  este foarte important ce gânfim și ce ne spunem.
      Vă invit mai jos să descoperim micile gânduri care ne pot garanta succesul.

1. Dacă nimeni nu dorește să realizeze însărcinarea dată, eu voi fi inițiatorul

Acesta este simplul mod prin care putem deveni diferiți. Astfel, aflându-vă în procesul realizării unor însărcinări vă puteți îmbogîăți bagajul de cunoștințe și de a deveni mai responsabil.

2. Nu a fost atât de greu

Orice eșec ne duce cu un pas mai aproape de victorie. Astfel, vom deveni mai puternici, iar la final doar ne vom bucura din plin de ea.

3. Astăzi nu voi finisa, dar mă voi strădui

Scopurile nu au nici o importanță atât timp cât le vom lăsa doar la viitor. E de ajuns astăzi să facem un mic pas, ca mâine să ajungem la victorie.

4. Mai puține cuvinte, mai multe acțiuni

Unii consideră că dacă vor vorbi mai mult despre planurile pe care le au, vor ajunge mai aprope de final. 

5. Părerea celor din jur nu trebuie să influențeze gândurile pe care le avem.

Viața noastră- propria noastră cale. Doar noi putem gândi cum va fi de fapt. Putem să ascultăm sfaturile persoanelor apropiate, dar nu de fiecare dată.

6. Ve-ți vedea!

Uneori este bine să devenim mai severi, atuci când vine vorba despre obiectivele pe care le avem. Astfel, ne vom impune să muncim atunci când suntem la pământ.

7. Nu sunt ideal, dar muncesc zilnic pentru a mă perfecționa

Fiecare din noi, are în spatele său mai multe defecte cunoscute doar lui. Analizând zi de zi, greșelile pe care le comitem, putem să le micșorăm 

8. Data viitoare, voi face mai bine

Chiar și atunci când am realizat ceva și ne-a ieșit bine, nu trebuie să ne oprim. Trebuie să fim într-o continuă căutare a unei variante și mai reușite

9. Nu îmi este rușine să mulțumesc

Oamenii care sunt mulțumiți, sunt mai fericiți. Nu e suficient să rostim în grabă ” mulțumesc”. E important să vină din suflet

10. Cu cât mai mult muncesc, cu atât mai aproape sunt de victorie

Nu fiecare din noi este dotat cu un talent, dar succesul vine la acel care a depus efort în a realiza ceva.

7 cele mai frumoase ganduri ale Angelinei Jolie care te vor motiva sa te ridici atunci cand cazi


     Uneori, trecem prin perioade dificile, în care ne pare că nu mai avem putere pentru depășirea obstacolelor. Descoperă cele mai frumoase gânduri ale celebrei Angeline Jolie care îți va schimba modul de viață.

1. Dacă ajung să mă fac de râs, cui îi pasă? Nu mă sperie percepția nimănui despre mine.
2. Fără durere nu ar exista suferința și fără suferință nu am învăța nicicând din greșeli. Ca să fiu mai precisă, durerea și suferința sunt cheia către toate ferestrele; fără ele nu ar exista calea în viață/
3. Cu plânsul nu rezolvi nimic, iar îmbrățisările nu te ajută în momentele grele. Fericirea, însă, trebuie împărțită cu oamenii pe care îi iubești. Cu goliciunea și deznădejdea trebuie să te descurci de unul singur.

4. Câteodată tot ce trebuie să faci e să uiți ceea ce simți și să-ți amintești ceea ce meriți.
5. Nu regret niciodată nimic. Nu cred în regrete. Atunci când regreți, ți-e silă de tine. Atunci când ți-e rușine, te afli ca într-o cușcă.
6. Trăiesc întotdeauna momentul prezent. Nu-mi place să fac planuri de viitor. Mâine se poate schimba totul: viața, eteriorul, oamenii din jur, meseria. Altfel, ar fi tristă existența.
7. Mă gândesc la moarte mai mult decât alți oameni. Poate pentru că iubesc viața mai mult decât ei.