player playlist
or skip signup

Postări Populare

5 intrebari care pot salva o relatie


     Cuplurile fericite cunosc faptul că pentru a construi o relație trainică și de durată, e nevoie de implicarea ambilor parteneri. Uneori e nevoie de foarte multă implicare. De altfel, există șansa de a nimeri în capcana relațiilor ”leneșe”care pur și simplu există, în loc să prospere.
     Pentru depășirea tuturor obstacolelor, e de ajuns ca să rămânem alături, anume atunci când cel de lângă, are nevoie de prezența și de căldura sufletului nostru mai mult ca niciodată.
     Sună bizar, dar uneori, chiar și cele mai simple întrebări ne pot aduce mai aproape unul de celălalt, motivându-ne să luptăm împreună pentru viitorul nostru. Pentru că doar asta ne poate face mai fericit ca niciodată. Știind că în brațele unui singur om, sufletul ne este în siguranță.
     Pot face ca relația noastră să devină una și mai trainică și mai confortabilă? Această întrebare poate atinge coardele sufletului persoanei noastre dragi, încurajându-l astfel să fie mai deschis și să își comunice dorințele. Și doar un singur sărut, oferit cu toată căldura sufletului, poate face această dimineață cu totul specială. E necesar ca să ne învățăm să ne ascultăm partenerul. Să îl iubim necondiționat. Astfel, relația va deveni una și mai puternică.
     Ce acțiuni ale mele te deranjează? Deseori, fiecare din noi preferă să închidă ochii la momentele cu efect negativ asupra stării noastre de spirit, din frica de a nu agrava o situație care deja e dificilă. Dar de fapt, toate problemele se adună. Nu dispar nici atunci când preferăm să nu vorbim despre ele. Iar la un moment dat, va fi o explozie emoțională care va aduce cu ea și o mulțime de consecințe. E benefic pentru relație, și nu numai să discutăm mai mult despre fiecare problemă în parte pentru soluționare. Uneori e dificil de a ne expune gândurile referitor la o situație care ne aduce doar disconfort. Dar este necesar și foarte important. De a ne asculta, de a sesiza și de a ne cere iertare atunci când ne simțim vinovat.
     Viața noastră sexuală îți aduce satisfacție? Pentru multe cupluri aceasta e o temă tabu, fără să ne dăm seama, că pot exista acel disconfort, chiar dacă nu se discută. Nu știu cum să înceapă această discuție. Însă, acum sau mai târziu, ele își vor da de știre care pot afecta cu siguranță relația voastră. Delicat, ne putem interesa ce îl deranjează pe partener pentru a putea schimba ceva. 
     Cu ce te pot ajuta? Într-o relație puternică, orice victorie este binevenită și se bucură de ea din plin, depășind orice obstacol împreună. Nu trebuie să ne fie frică să întrebăm ce îl deranjează pe partenerul nostru pentru a putea schimba situația și pentru a deveni și mai fericiți.
     Cât de apropiați suntem?  Aici, cu siguranță trebuie să ne ascultăm unul pe celălalt și nu în ultimul rând să ne ascultăm sufletul. Privindu-ne partenerul, sufletul ne va da de înțeles că are nevoie doar de aceste două brațe calde, de acești doi ochi în care ne regăsim sufletul rătăcit, de aceste două buze, de acel zâmbet ce readuce soarele și de acel sărut dulce și sincer.