player playlist
or skip signup

Postări Populare

Ne intoarcem mereu acolo unde am lasat o parte din noi


     Mi-am abandonat prezentul. Alerg disperată prin propriile-mi gânduri, în căutarea sufletului meu rătăcit. Nu îl mai simt în piept de ceva timp. Norii imenși, greoi și gri mi-au acoperit cerul senin, iar acum s-a anunțat vreme rea: ploi abundente și vânt năprasnic. Doar în suflet.

     L-am găsit la o margine de drum. L-am găsit acolo. În trecut. În trecutul nostru când tu și eu iubeam  sincer și necondiționat. L-am găsit îmbrățișat de amintirile în care zâmbetul tău îmi ocupă tot spațiul din el. E atât de frig aici. Doar el îmi mai aduce puțină căldură. Am revenit acolo unde ochii tăi au insuflat viață în mine. Am revenit acolo unde brațele tale au fost poarta deschisă către prezentul tău. Dar nu și în viitor. Iar îmbrățișările pe care mi le dăruiai erau un scut protector pentru mine. Mă simțeam în siguranță.

     L-am găsit îngenunchiat la o margine de drum, la fel tânjind în taină, unde astăzi nici respirația nu ți-o mai simt. Am găsit doar clipele petrecute în doi, adunate în grabă într-un geamantan, acoperite cu praful greoi depus de-a lungul anilor.

     Și la câte cuvinte ți-aș vorbi acum, dar nu te zăresc nicăieri. Prea străină ți-am devenit. Cândva, ți-am fost cea mai apropiată.