player playlist
or skip signup

Postări Populare

Imposibil sa nu fim frumosi cand suntem fericiti

   
     Da, a fost uşor să te zăresc din mulţime şi ţi-am deschis larg uşile sufletului în viitorul meu. Am roșit la primul nostru salut. Și tot continuam să îți dau târcoale cu priviri scurte dar destule să te admir ca fiind domnul din partea stângă a mea. Zâmbetul tău a alungat norii grei de pe strada mea. A răsărit soarele și m-am lăsat încălzită de privirea ta. Au urmat o serie de momente care mi-au zguduit sufletul la propriu și care mi-au dat totul peste cap.
     A fost ușor să mă înec din primele priviri în ochii tăi și tot tu erai tărâmul care mă salva. Mi-ai stăpânit sufletul hoinar. Inima-mi era o clopotna în regim de alertă ce bătea tot mai tare doar de la intersecția privirilor noastre.
     Respirația ta a devenit sunetul preferat al urechilor mele și nu mă mai satur să îmi umplu nările cu mirosul pielii tale. Fiecare particulă îmi pătrunde adânc în piept. Se combină cu sângele. Este transportat tot la neliniștita mea inimă ce tot mai agitată devine. Te simte mai aproape și mai calmă devine.
     Și după jumate de deceniu împreună, tot acel luciu în ochi l-am păstrat. Doar pentru tine, domnul meu!