player playlist
or skip signup

Postări Populare

Prezenta in trecut


     Imi fac culcus din amintirile noastre... Imi fac culcus, si ma infasor cu cuvintele tale. Imi fac culcus din toate marturisirile tale de dragoste: cand imi ziceai ca sunt cea mai frumoasa, ca pe mine ma iubesti cel mai mult, ca vom fi impreuna la nesfarsit. Imi fac culcus din toate piesele tale preferate, in special " Waiting on an angel", care ne dadea o nuanta vietii. Intr-un vartej al iubirii, printr-o magie am strigat amandoi "Prezent". Atunci ambii ne culcam cuminte lacrimile pe umerii nostri. Stateam imbratisati si ne bucuram de fiecare moment petrecut in doi.
     Si... adorm... adorm linistita cu tine-n gand... de parca mai suntem impreuna...de parca ma mai iubesti. Am adormit in camasa ta, ce mirosea a fericire... a tine. Ca un ecou, rasuna in gand vocea ta relatandu-mi povestea noastra de dragoste, ce incepe cu " a fost odata". Iti umraresc privirea...respirul ti-l ascult in tacere. Imi povestesti cu atata mandrie despre "NOI".
     Ma iai de mana si ma indemni sa ne plimbam. Privind ambii cerul instelat, iti deschizi din nou sufletul in fata mea. La urechea stanga imi soptesti cuvinte de amor. Doar luna si stelele ne sunt martorii iubirii.
     Ne plimbam pe aleea din parcul in care ne juram iubire... Plin de satisfactie strigi: "Te Iubesc". Alergam pe alee prin stropii reci a ploii de toamna... Ma strangi la pieptul tau... atat de tare....incat iti simt fiecare bataie a inimii... fiecare respiratie.
     In fata mea e un baiat frumos... ii vad ochii senini in care pot cu usurinta, sa-i citesc dragostea... In fata mea e un baiat frumos... pe care vreau sa-l sarut. Ce iluzie... Ceasul a sunat din nou. E dimineata.
     E aceeasi dimineata.. aceeasi perna solitara. Imi intorc privirea si zaresc inntr-un colt de geam o poza cu noi doi, intr-o rama invechita... roasa deja.
     A mai trecut un an... dar in zadar bat la poarta inimii tale... in zadar stau cu mana intinsa cersindu-ti privirea... atingerea... iubirea. Bat... si nimeni nu-mi deschide.