player playlist
or skip signup

Postări Populare

Tu n-ai voie sa plangi, femeie!


"Cea mai minunata femeie din lume este cea care te iubeste cu adevarat si pe care o iubesti cu adevarat."
Mircea Cartarescu

     Tu n-ai voie sa plangi, femeie- fruct exotic... Sterge-ti femeie, lacrimile nascute in ochii tai albastri ca cerul. Sterge-ti femeie, lacrimile prelinse pe obrazul palid... Sterge-ti femeie, lacrimile de pe fata de un alb imaculat..
     Tu n-ai voie sa plangi, femeie-floare rara. Infloreste din nou... asa cum o faceai si pana acum. Cucereste-i pe toti cu frumusetea ta. Otraveste-i sangele doar cu mirosul tau- a gingasie.
   
     Infloreste si vrajeste-i doar cu privirea. La privirea ta, barbatii innebuniti de frumusetea ta, isi vor pleca capul... pentru a-ti alinta mainile gingase ( care odata atingandu-le capul... parul matasos cu degetele tale lunguiete, ii vor face sa uite de  tot). Isi vor pleca capul... in fata ta... pentru a-ti alinta mainile muncitoare. Iti vor alinta mainile gingase, cu saruturi moi ti le va acoperi... pentru ca sunt un remediu pentru ei. Vor fi multi barbati care te vor alege sa ii fii "sufletul pereche". Tu insa, vei alege doar unul. Cel mai bun. Demn de iubirea ta. Va fi unul special pentru tine. El se va simti special, soptindu-ti la urechiusa cat de norocos e ca te are.
Tu n-ai voie sa plangi, femeie! De ce ti-ai acoperit ochii frumos cu bulele grele de suferinta? Trage cortina. Lasa ca razele soarelui sa patrunda in sufletul tau... sa ti-l incalzeasca.

Tu n-ai voie sa plangi, femeie! Lasa-ti toate grijile la o parte si zambeste!!!