player playlist
or skip signup

Postări Populare

Intamplator... oricine poate iubi




     Intamplator... oricine poate iubi. Oricine, chiar si batraneii... copiii... chiar si acele persoane ce incearca sa ne convinga, demonstreze ca detesta iubirea... cand de fapt viseaza la ea.
     

     Suntem conceputi din dragoste. Iubirea ne circula prin vene. Deci, suntem expusi riscului de a ne indragosti, iar... uneori iubim... prea mult.                       Involuntar... vom fi atacati de sagetile lui Cupidon. vom fi inconjurati de sute de sageti, insa... doar una  va  patrunde  inlauntrul nostru care mai apoi se va transforma in praf ( de fapt se va dovedi a fi venin... venin dulce) ce pur si simplu ne va otravi sangele pur. Si deci aceste  sageti  vor otravi  sagele straveziu a mii si mii de persoane... zi de zi... secunda de secunda... printre care se vor dovedi a fi si persoanele neinfricate.

     In ochii nostri  vor parea severe... dar nimeni nu isi va da seama  ca in suflet de fapt poarta cu grija unicul sentiment din viata lor: dragostea.
     Aceste sageti... patrunzand in sangele nostru  de un ros intens, se vor transforma in praf, ce mai apoi ne va transforma sangele intr-o lava fierbinte ce va alerga nebun prin vene, veninul ajungand pana si  in maduva oaselorn sucindu-ne pana si mintile.
     Si totul se va intampla intr-o fractiune de secunda. Involuntar. Deci, fiind inevitabil. Oricine... intamplator poate iubi. Indiferent de varsta. Indiferent de circumstante. Este suficienta o secunda si ... atat.