player playlist
or skip signup

Postări Populare

Toamna tii mana lui mai strans ca niciodata


  Si, toamna ii tii mana cel mai strans . Pentru ca e muuulta nostalgie in ea. Si e atat de romantic. Il tii stransss de tot pentru ca il iubesti la nebunie, pentru ca te iubeste, pentru ca te face cea mai fericita dintre femei... il tii stransss de mana lui calda pentru ca il iubesti, iar il iubesti pentru ca... a aparut in viata ta.
     Si, de obicei, un strans de mana zice absolut toate cuvintele ce se asociaza cu iubirea.
     Il tii mai strans de mana toamna pentru ca sa il faci sa se simta special. Si il tii  strans de mana , cu zambetul pe buze, cu dragoste in vene  intalnind un nou an  impreuna... pentru ca toamna l-ai intalnit ... l-ai cunoscut. Si esti so so sooo happy... Si e atat de romantic  daruindu-ti trandafiri, in special toamna...  pentru ca va completati unul pe celalalt. Si mergeti pe aleea galbena... si ii privesti ochii (care obisnuiesti sa te ineci in ei), apoi din cand in cand mai arunci o privire catre buchetul bogat in trandafiri.
   
     Si esti atat de fericita... incat te apropii de el din ce in ce mai mult il cuprinzi. Doar il cuprinzi ... si stai atat de aproape incat ii simti caldura inimii. Il strangi si mai tare la pieptul tau. Si nu vreai sa il lasi.Iti lesi capulpe umarul lui si incepi sa-ti plangi norocul, iar el ca un gentleman, te va cuprinde  si iti va sopti catii esti atat de scumpa. Veti fi cel mai frumos cuplu de pe bulevard incat si copacii vor incepe a plange... din invidie. Si vor plange cu lacrimi galbene unele, altele ruginii deja.Si va cadea cate o pereche, dansand  parca un vals. Apoi cuminti, pe rand se vor aseza la picioare inchinandu-se voua. Va vor alinta cu saruturi.
     Si nimic nu e mai frumos decat toate aceste momente... si tu, stii de asta...le adori de fapt, pentru ca va intareste iubirea... O face mai frumoasa... din ce in ce mai deosebita. Si, doar voi doi veti sti, in mintea voastra  voastra ca inima nu e doar un organ de pompat sange.