player playlist
or skip signup

Postări Populare

- Încotro? - Împreuna!


     Pentru fiecare din noi, există un suflet pereche, alături de care vei rămâne o viață. Apariția lui va fi una fulgerătoare, reușind astfel să pătrundă în interiorul tău, dirijându-ți până și respirația. Va apărea instantaneu, când viața nu-și mai avea nici un sens, luând-o de la capăt. În doi.
     Va reuși să ajungă până la nucleul sufletului,și va aprinde artificiile. Și vei alege să rămâi alături pentru că e unica persoană care a reușit să te schimbe în totalitate.
   
      Îți va lumina sufletul doar printr-un zâmbet, și va aduce în el căldură doar prin simplul gând că îți este alături indiferent de circumstanțe. Indiferent de ce s-ar întampla, tu vei rămâne sensul vieții lui. Va rămâne sensul vieții tale. Va fi unicul motiv al fericirii tale.
     Și orice dubiu va dispărea doar în momentul când vei înțelege că ți-ai găsit cu adevărat liniștea, atunci când sufletul tău se va ghemui cuminte în brațele-i protectoare, cerșind parcă iubire.
     Va fi acel care zi de zi te va ține de mână încurajându-te astfel.Vei fi cu adevărat fericită. Pentru că te va iubi nespus de mult. Pentru că îl vei iubi la nebunie. Pentru că alături de el, restul lumii va dispărea pur și simplu. Va fi acel care-ți va dubla bătăile inimii, dar totodată ți-o va putea opri de tot doar gândindu-te că el nu ar mai exista.
      Doar alături de el vei învăța să zâmbești după o ploaie toridă. Vei învăța să iubești cu adevărat. Alături de el vei învăța să trăiești fiecare clipă. Vei învăța să te bucuri de fiecare detaliu din viața ta.
     Vei înțelege că ea  e persoana lângă care dorești să întâlnești fiecare dimineață. Ea e persoana cu care dorești să împarți orice bucurie în orice anotimp. Ea e persoana pe care vreai să o vezi tot restul vieții la brațul tău.